Optreden Diere-liere-liedjes-band op zondag 15 oktober 2017

Bij de naam Kees van Dijk denk je niet zo gauw aan een dinosaurus en al helemaal niet aan een dinosaurus die in de toekomst kan kijken. Toch, bestaat hij. Kom luisteren naar zijn verhaal, zing mee met koningin Marie, die al jarenlang wil trouwen, maar nog altijd niet kan kiezen tussen Leo en Louis. Vrolijke versjes, lieve liedjes over opa’s haren tellen -ook al is je opa kaal- en waarom je bent geboren. Als je langskomt met je oren zul je het horen: allemaal!

De Diere-liere-liedjes-band:
Erik van Os en Elle van Lieshout schreven samen inmiddels ruim 175 kinderboeken. Vanmiddag lezen zij o.a. voor uit hun met een Vlag en Wimpel bekroonde poëzie-prentenboek Niets liever dan jij en zingen enkele van hun bekendste Sesamstraatliedjes.

Zij worden begeleid door Henk Koekkoek, multi-instrumentalist en graag geziene huismuzikant van Paradox en de muzikanten van Ps en zo is het leven. Deze Tilburgers speelden als finalisten van het Leids Cabarettenfestival afgelopen maanden in maar liefst in 46 theaters door het hele land.

Datum: 15 oktober 2017 – Tijd: 15:00 tot 16:00 uur – Leeftijd: 4-10 jaar – Locatie: Paradox, Telegraafstraat 62, Tilburg.